Forhandler av Cavalor hestefôr og tilskudd

Cavalor hestefor forhandler Veterinær Svae i Lier

Cavalor ble grunnlagt i 1989, og har mer enn 25 års erfaring i utvikling og produksjon av pleiemidler, tilskudd og fôr til hest. Ønsker du å bestille fôr eller andre produkter fra Cavalor, ta kontakt meg meg på tlf. eller e-post.

Se vareutvalget til Cavalor her

Cavalors omfattende produktlinje dekker et stort mangfold av de ernæringsmessige kravene i hestens verden generelt og hver enkelt hest spesielt. Kvalitet er like viktig for Cavalor som å overholde dopingreglene. Alle produktene er godkjent etter FEI sin dopingliste da flere konkurranseryttere bruker Cavalor til sine hester.

På grunn av det vell av kunnskap og erfaring som Cavalor har samlet gjennom årene, har det blitt et oppslagsverk med råd for mange veterinærer. Det samme gjelder for topprytterne i hestesporten, bl.a. Jos Lansink (Verdensmester sprangridning), Anky Van Grunsven (Verdensmester og Olympiskmester dressur) og Ann Poels (BQHA Verdensmester i Reining).
Disse mesterne og mange andre søker ikke bare etter produkter som fungerer, men også kunnskapen som gjør at de fungerer. I Cavalor finner de begge.

Og slik fortsetter det. Etter over 20 år jobber forskerteamet hos Cavalor fremdeles hardt, søkende etter kontinuerlig å forbedre fôr, kosttilskudd og pleiemidler for å forbedre ytelsen hos hester i sin beste alder, og bidra til at de får en god alderdom etter år med sjenerøs innsats.

Cavalor hestefor og tilskudd forhandler i Lier

Scroll to Top