Hund og kattefor

Specific hund, kattefor.

Specific sitt hund og kattefor selges hos Veterinær Michelle Svae i Lier. Specific er kvalitetsfor, som kun selges av veterinærer over disk.

Specific hundefor og kattefor selges hos Veterinær Michelle Svae i LierSpecific kommer både som for til hun og katt. Produktspekteret til Specific inkluderer både normaldietter og sykedietter. I tillegg har de et produktspekter som både har tørrfor og våtfor.

Vi har god erfaring med Specific, både som kvalitetsfor og ved bruk til medisinsk behandling for hunder og katter.

Årsaken til at kattefor og hundefor fra Specific kun selges hos veterinærer, er at det da skapes et kontaktpunkt for formidling av informasjon rundt dyrenes diett. I dag er Specific et av de ledende kvalitetsforene på hunde- og katteformarkedet. Specific selges i nesten alle europeiske land i tillegg til Japan.

Specific sine fordeler: 

  • Smaksgaranti
  • Holdbarhet
  • Ikke genmodifisert innhold
  • Hver 9 sekk gratis

Normaldietter fra Specific:

Produktserien fra Specific inkluderer Normaldietter og sykedietter til hund og katt. Normaldietten fra Specific inkluderer for til valper, voksne og aktive hunder. Normaldietter er også tilpasset kattunger, voksne katter og gamle katter.

Sykedietter fra Specific:

Sykedietter fra Specific inkluderer allergidietter og fordøyelsesvennlige dietter for å nevne noe. Rekonvalesensdietter etter sykdom og operasjoner. Videre finnes huddietter og dietter for vektreduksjon.

Mer informasjon om produktspekteret fra Specific finner du her.